Så kom dagen da Dronningen og Overgartneren hos Kattene i hagen måtte forlate oss. Den Norske Skogkatten Ruskekatten’s Daisy Duck fikk dessverre store problemer med nyrene, så etter over 12 år med glede er det nå slutt.

Daisy er en av kattene bak navnet og logoen «Kattene i hagen».

Det er så grusomt trist at hun ikke lenger skal være med ut i hagen å luke, følge etter 2-3 meter unna – fokusert på hva som foregår. Alltid med i drivhuset. Jeg hadde gledet meg sånn til å ta henne med ut i det nye drivhuset som snart står ferdig.
Slik blir det ikke.

Så får vi da bare glede oss over alle koselige dagene vi har hatt sammen. En nydelig katt med det mest fantastiske, rolige lynne. Alltid vennlig og rolig – bortsett fra når det var nødvendig å beskytte hagens grenser mot ubudne gjester.
Det blir en tung oppstart i hagen i år. Daisy vil bli savnet lenge.

Følg og lik oss:
error
fb-share-icon

2 kommentarer

  1. Nydelig pus.Er så vondt å miste de.Min følgesvenn ,reiste fra meg 16 Okt .Da var han rundt 19 år.Fanget mus nesten til det siste.Har hatt formødrene dens også.Samme familien i 40 år.Har en liten pus til .Den kom til meg for fem år side,var aldri noen som savnet den ,så den ble boende.Flotte planter du har.Hal lyst til å bestille ,men har lyst til å vente til det våres mere.Har så mye å passe på nå i kulda.Mvh Mette Marcussen.

    1. Author

      Tusen takk for hyggelige ord. Har også en katt ril. Elliott. Han lurer fælt på hvor Daisy er blitt av. Håper denne kronprinsen kan stige opp og bli like glad i hagearbeid som Daisy? Da hører jeg kanskje fra deg utover våren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *